HTML

u40 - az építészeti közélet tere

Tények és vélemények.

A nyílt levél megfogalmazói:
Erhardt Gábor
Sándor Gergely
Schőmer Dávid
Szabó Levente
Szentirmai Tamás
Terbe Rita
Zombor Gábor

Friss topikok

Linkblog

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Építész Kamara állásfoglalása a „nyílt levél”-lel kapcsolatban

2011.07.01. 15:05 unegyven

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Építész Kamara azért nem teszi fel honlapjára – a felszólítás ellenére sem – a Magyar Építész Kamara elnökéhez és a Magyar Építőművészek Szövetsége elnökéhez írt nyílt levelet, mivel azt kezdeményezői sem tették fel a MÉK honlapjára, valamint azért sem, mert a 7 fő kezdeményezőből 3 fő (Sándor Gergely, Szabó Levente, Szentirmai Tamás) a MÉK Tervpályázati Bizottságának a tagja, ami azt jelenti, hogy az érintett témák feladat- és felelősségi körükbe tartoznak, melyet kérdés, hogy elvégeztek-e? 

A B-A-Z Megyei Építész Kamara nem kíván sem kamarán belüli, sem kívüli politikai vihart gerjeszteni (lsd. hozzászólások). Ugyanakkor a szakmagyakorlási problémák belső megbeszélését és megoldását elkötelezetten támogatjuk.

Miskolc, 2011. június 28.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Építész Kamara állásfoglalása a „nyílt levél”-lel kapcsolatban 

1. komment:

1. A kezdeményezők a MÉK honlapjára semmit sem tudnak feltenni, nincs rá joguk.
2. A kezdeményezők kérték a MÉK-et többször, de sem a nyílt levél, sem a nyilatkozat nem kerül fel a honlapra.
3. Költői kérdés: ha és amennyiben a Tervpályázati Munkabizottságban végzett munkánknak lett volna a nyílt levél tárgyait tekintve bármi eredménye MÉK-en belül, fordultunk-e volna a nyilvánossághoz?
4. A nyílt levél ügyei egyébként sokkal inkább tartoznak a Közbeszerzési és Versenyfelügyeleti Munkabizottság, esetleg az Etikai és Fegyelmi Bizottság asztalára, mint - sajnos, épp ezért a nyílt levél - a Tervpályázati Munkabizottsághoz...
Szabó Levente MÉK TPMB-tag 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://unegyven.blog.hu/api/trackback/id/tr303030291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.